Cirkulær økonomi

Cirkulær forretningsudvikling er en væsentlig del af fremtiden for bæredygtige og ansvarlige virksomheder. Det handler om at tænke i løbende processer og genbrug af ressourcer i stedet for en lineær produktion og en ‘forbrug og smid ud- tankegang’. Vi har hjulpet over 40 virksomheder med at udvikle grønne og cirkulære forretningsmodeller indenfor bl.a. plastik, fødevarer, elektronik, tekstil, byggeri, transport og service.

Udvikling af cirkulære forretningsmodeller

Vi har haft fornøjelsen af at rådgive og hjælpe mere end  40 forskellige virksomheder med at udvikle, teste og implementere cirkulære forretningsmodeller i praksis. Vi har særligt arbejdet med tøj og tekstil, mad og fødevarer samt byggeri og emballage. Det kan vi hjælpe dig med:

  • Beregne klima- og CO2-effekter: Vi hjælper med at identificere jeres største miljøpåvirkninger samt implementere løsninger, der kan reducere jeres klimaaftryk på sigt. 
  • Kortlægge og involvere værdikæder: Inddragelse af jeres  leverandører og andre nøgleaktører i værdikæden er ofte en hjørnesten i  cirkulære initiativer.
  • Gennemføre kundeundersøgelser: Hvad er jeres kunders behov nu og på sigt? Hvad er efterspørgslen på cirkulære produkter og løsninger, og hvordan kan imødekommer I bedst efterspørgslen?
  • Teste og evaluere nye cirkulære løsninger: Vi hjælper jer med at udvikle og teste take-back systemer for at styrke business-case og implementerbarheden.
  • Udvikle grønne strategier: Vi omsætter jeres cirkulære målsætninger til konkrete handlingsplaner med inddragelse fra relevante medarbejdere og stakeholders.

Læs om hvordan vi har styrket cirkulær forretning

Andre temaer

Social bæredygtighed
Oplevelse og turisme
Fødevarer og madspild
Byggeri og anlæg
Konflikt og grøn omstilling
Take back-systemer
Grøn mobilitet
Grønne kompetencer
Affald & genbrug
Grønne events og festivaler