Brdr. Lauridsen (2020)

Rådgivning om cirkulær økonomi og udvikling af grøn handlingsplan

Vi udviklede en ny grøn strategi baseret på kundeindsigter og rådgivning om cirkulær økonomi

Hvad er problemet?

Brdr. Lauridsen vil være en førende håndværkervirksomhed inden for renovering og vedligeholdelse af boliger. Materialerne skal være sundere, uden skadelige kemikalier, mindre belastende for miljøet og til en pris, hvor alle kan være med. De var klare om målet, men manglende viden og rådgivning om, hvordan deres arbejde med grøn forretningsudvikling konkret skulle gribes an.

Sådan løste vi opgaven

Til at skabe klarhed om retningen og metoderne til at komme i mål har Behave Green rådgivet Brdr. Lauridsen i virksomhedsprogrammet “Grøn Vækst via grønne forretningsmodeller” hos Erhvervshuset Hovedstaden.

Rådgivningen bestod bl.a. af en kundeundersøgelse, hvor vi har kortlagt holdninger og barrierer hos deres kunder, når det kommer til valg af håndværkerydelser i forhold til bæredygtighed. Derudover dykkede vi ned i deres produkter og værdikæde og lagde en plan for materialevalg og samarbejder

Hvordan var resultatet?

Med rådgivningen har Brdr. Lauridsen fået faglig opkvalificering, kundeindsigter og en strategisk handlingsplan for arbejdet med grønne tiltag i årene frem.

Brdr. Lauridsen har i dag bedre indsigt i eksisterende og potentielle kunder, og hvordan de bedst kan målrette deres markedsføring. De har viden i forhold til reduktionspotentialer i deres branche, og hvordan de selv skal udvikle deres forretning i en mindre miljøbelastende retning.

Er du mere nysgerrig?

Andre temaer

Social bæredygtighed
Oplevelse og turisme
Fødevarer og madspild
Byggeri og anlæg
Konflikt og grøn omstilling
Take back-systemer
Grøn mobilitet
Cirkulær økonomi
Grønne kompetencer
Affald & genbrug
Grønne events og festivaler